2014. november 1., szombat

Miért kell egy klasszikus MLM hálózat építőnek saját honlap



Mert  Te akarsz szponzorálni, 
nem a céged, és nem a szponzorod

Az MLM hálózatépítés is egy szakma, ami szintén fejlődik. Sokszor szokták a hálózat építők mondani, hogy azért nem lehet az interneten hálózatot építeni, mert az internet nem olyan közvetlen, mint egy személyes találkozás. Ez mondjuk rá igaz, de és itt van a de.

Mi a hálózat építők legfőbb problémája? A felesleges tárgyalás. Igaz azt mondják a klasszikus hálózat építők, hogy gyűjtsd a nemeket, mert a sok nem után jön az igen. Ez jó taktika volt anno az őskorban. Ma a fejlett informatikai világban, ki tudod előre szűrni azokat, akikkel érdemes leülni tárgyalni, megmutatni az üzleted. Úgy is mondhatnánk, már csak az i – re kell a pontot feltenned ezeken a beszélgetéseken.
 
Hogyan csináld mindezt lépésről lépésre? 

Pont úgy mint eddig.Van a listád. Felveszed a telefont. Felhívod az illetőt és elmondod neki a kapcsolattartó szöveged, de nem hívod meg egy személyes találkozásra, hanem a TE saját oldalra invitálod, hogy nézze meg, mivel foglalkozol, és sms ben elküldöd neki a honlapod címét, azzal,  hogy a jövő héten ismét megkeresed, hogy mit szól hozzá.
 
Sokan csinálják már azt, hogy ebben pontban meghívják egy web konfira, vagy átirányítsák egy céges honlapra. NEM NEM NEM.

Azért kell a saját oldal, 

nem a céges mert  Te akarod szponzorálni. Téged kell, hogy megismerjen, benned kell látnia a tüzet.  Természetesen úgy kell a saját honlapod felépíteni, hogy a végén a személyes találkozó mellett egy feliratkozási lehetőség is legyen, hisz nem akarod őt elveszíteni a látókörödből, hanem inkább apróbb érdekes információkat fogsz neki küldeni – de csak azután miután kiderült, hogy akar-e  személyes találkozást vagy nem.





Röviden ennyi.
 
Ha bele gondolsz az egészbe, nagyon sok energiát és pénzt takarít meg neked ez a kombináció.

Tehát minél előbb elkezded annál hamarabb gyűjtöd sorban az igeneket.

Ha akarsz bővebben információt, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt>>.